Afspraak maken

Een gedreven team van vakfanaten!

Het zou leuk zijn om elkaar eens persoonlijk te leren kennen.

Joël / Zaakvoerder & Signmaker

Als zaakvoerder ben ik verantwoordelijk voor Reclamejobs®. Samen met een team van creatieve professionals timmeren we aan de weg, maar het liefst aan jouw brand! Mijn commercieel inzicht gebruik ik om de meerwaarde van jouw onderneming te accentueren, je doelgroep maximaal aan te zetten tot actie, het sales succes te vergroten en samen doelgerichte marketingstrategieën uit te werken. Kom je ook een kijkje nemen op ons kantoor aan de Rietschotten? De koffie staat voor je klaar.

 

Meer over mij:

 

28 jaar – Signmaker – Plakker – Gedreven ondernemer – Designer – Creatieveling – Foto’s en video’s maken – Marketeer – Papa van 2 boys – Levensgenieter – Terrasjes pakken – Lekker eten – Reizen.

Marjolein / Professioneel Voice-over

Hoi! Ik ben Marjolein, 29 jaar, afgestudeerd actrice en professioneel voice-over. Ik vind niets leuker dan inspreken vanuit mijn eigen studio in hartje Amsterdam. Met mijn frisse, heldere en enthousiaste stemgeluid spreek ik commercials, e-learning en ook animatie bedrijfsfilms in! Zo heb ik Joël dan ook leren kennen. We hebben samen een mooi en succesvol project afgerond voor de klant Innovend waarbij Joël de gehele productie heeft verzorgd en ik uiteindelijk de stem in de Engelse taal mocht aanleveren. Op nog veel meer samenwerkingen voor nu en in de toekomst. http://www.marjoleinvanderkist.nl

 

Meer over mij:

 

29 jaar – Energie – Voice-over – Actrice – Psychologie – Joie de Vivre – Yoga – Zomer.

Fleur / Tekstschrijver & Content specialist

Als content specialist ondersteun ik jou bij het creëren van unieke content die helemaal past bij jouw bedrijf. Content die je online zichtbaarheid vergroot, de aandacht van de doelgroep grijpt en echt bijdraagt aan het behalen van jouw doelstellingen. Van het opstellen van een social media strategie tot aan het schrijven van een ijzersterke tekst voor op jouw website. Wordt geregeld.

 

Meer over mij:

 

Tikgeit – Instagram expert – Gek op teckels – Kiekjes schieten –  Natuurfreak – Content coach – Sportief – Theeleut.

Fotografie Reclamejobs

Elvira / Presentatrice & Influencer

Samen met Reclamejobs® werk ik aan de afleveringen van ”Een Kijkje Bij”. Daarbij presenteer ik en nemen we een kijkje achter de schermen bij ondernemers. Ook als influencer zou je mij kunnen inzetten voor het stimuleren van jouw marketingstrategieën wat kan leiden tot betere sales van diensten of producten. Instagram: xelvirathijs

 

Meer over mij:

 

Gezelligheid – Spontaan – Accuraat – Drankjes – Winkelen – 24 jaar – Roosendaal.

Renate / Grafisch Designer

Hi! Mijn naam is Renate Lutt. Fotografe en grafisch vormgever. En die twee dingen zijn het allerleukste wat er is. Mooie dingen maken, daar hou ik van. Daarom past die quote ook zo perfect bij mij. Ik vind het ontzettend leuk om met jou te sparren over hoe we jouw bedrijf nog representatiever kunnen maken met verfrissende grafische oplossingen. Of hoe we de startende ondernemer op weg kunnen helpen met een zetje in de juiste richting door bijvoorbeeld een logo met huisstijl en drukwerk te ontwikkelen wat dichtbij jou als ondernemer staat, maar waarmee je ook op zal vallen. En als we dan toch bezig zijn, schieten we gelijk even nieuwe foto’s voor jouw website en ander drukwerk.

Deze passie voor mooie dingen deelt Joël ook, daarom is deze samenwerking perfect! Zo bundelen we de krachten zodat we jou een nog beter resultaat kunnen leveren.

 

Meer over mij:

 

Mooie dingen zien én maken – Natuur – Spaanse taal – Lekker eten.

Klanten vertellen

Over ons Reclamejobs

Reclamejobs® heeft BERNINA Service Breda voorzien van beletteringen en voertuigreclame, beide met mooi resultaat. Reclamejobs® is prettig in de communicatie, begrijpt wat de klant wil, is flexibel in service en levert goede kwaliteit. Een uitstekende samenwerking. We zullen hem zeker in de toekomst blijven benaderen.

Bernina Breda

Reviews Reclamejobs Roosendaal

Reclamejobs® is absoluut een aanrader, ze leveren goede producten! Wij van ‘Sport by Cas’ bestellen bij Reclamejobs® sportkleding en daarnaast garanderen hun een snelle levertijd wat erg prettig is.

Sport By Cas

Reviews Reclamejobs Roosendaal

Reclamejobs® biedt een goede kwaliteit en service. De samenwerking verloopt zowel altijd vlekkeloos. Van autobelettering tot bedrijfsvideo’s, wij zijn voorzien van professionele beelden en reclameuitingen dankzij Reclamejobs®.

De Terraskoning

Reviews Reclamejobs Roosendaal

Fijn zaken gedaan met Reclamejobs®. De eerste afspraak was op onze locatie om ideeën op te doen en er werd goed rekening gehouden met onze wensen. Service was perfect en er is vlot en fijn samen gewerkt. Wij hebben er een fijne blijvende partner aan!

TLON Wim Luijten

Bakkie doen?

Wij kunnen een grote meerwaarde zijn voor jouw bedrijf. Creativiteit en strategisch inzicht, we hebben het allemaal in ons. Laten we eens kennismaken onder het genot van wat lekkers.