Afspraak maken

Professioneel content voor je bedrijf

Professionele content voor jouw bedrijf

Klanten werven is cruciaal wanneer je als bedrijf zijnde überhaupt wil blijven bestaan. Bij klantenwerving en productverkoop is het belangrijk dat men jouw bedrijf als een professionele organisatie ervaart. Het creëren van professionele content kan je helpen om deze status te bereiken.

 

Wat is professionele content?

Professionele content is aansprekende content die relevant is voor jouw doelgroep. Door dit soort content in te zetten, zorg je dat de boodschap van jouw bedrijf op een effectieve manier jouw beoogde doelgroep bereikt.

 

Soorten professionele content

Er zijn verschillende soorten professionele content die jij kunt inzetten om je bedrijf een extra boost te geven als het aankomt op een professionele uitstraling.

 

Professionele foto’s voor op jouw website

Wie gebruikmaakt van stockfoto’s staat al meteen met 1-0 achter. Deze foto’s worden namelijk al door talloze bedrijven ingezet. Het gebruik van eigen, unieke foto’s op jouw website oogt een stuk professioneler. Daarnaast is dit ook een goede manier om je te onderscheiden van jouw concurrenten.

 

Productfotografie

Als je dan toch bezig bent kun je beter ook meteen mooie productfoto’s laten schieten. De manier waarop jouw producten staan afgebeeld, heeft invloed op de mate waarin deze producten daadwerkelijk verkocht worden. De juiste achtergrond, goed licht en professionele setting doen wonderen.

 

Portretten van de directie

Geef jouw bedrijf letterlijk een gezicht door op de website, foto’s van de directie en eventueel werknemers te plaatsen. Hoe minder anoniem, hoe vertrouwelijker je overkomt op jouw (toekomstige) klanten. Een gevoel van vertrouwen stimuleert het doen van een aankoop bij jouw bedrijf.

 

Jouw eigen bedrijfsvideo

Nog meer inspelen op dat vertrouwelijke gevoel bij de klant? Laat een bedrijfsvideo maken. Hierin geef je een kijkje in de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf en laat je verschillende medewerkers aan het woord.

 

Social mediaberichten

Om op dagelijkse basis het contact met klanten en fans te onderhouden, zijn social media een goed middel. Hier kun je op een laagdrempelige manier de interactie aangaan met jouw doelgroep. Dit doe je door content te plaatsen die de boodschap van jouw bedrijf op een aantrekkelijke manier verkondigt. Dit stelt jouw fans en klanten in staat om een ware connectie met jouw bedrijf op te bouwen.

 

Drukwerk

Naast dat het belangrijk is om online goede professionele content te plaatsen, wil je natuurlijk ook offline indruk maken bij je (toekomstige) klanten. Met verschillende soorten drukwerk wind jij die toekomstige klant zo om je vinger. Na afloop van een zakelijk gesprek geef je nog even jouw visitekaartje en brochure mee. Hiermee wordt de professionaliteit van jouw bedrijf nog maar eens extra benadrukt.

 

Reclamejobs verzorgt jouw professionele content

Professionele content laten maken voor jouw bedrijf? Op ons reclamebureau, gevestigd in de buurt van Roosendaal, helpen wij jou bij het ontwerpen van professionele content voor jouw bedrijf.