Afspraak maken

Zet voertuigreclame in!

Opvallen met jouw bedrijf? Zet voertuigreclame in!

Reclame maken voor jouw bedrijf is een belangrijk onderdeel van marketing. Voertuigreclame is een van de meest effectieve én goedkoopste manieren om reclame te maken. Maak van jouw auto, vrachtwagen, boot of scooter letterlijk een rijdend visitekaartje!

Voordelen van voertuigreclame

Voertuigreclame is populair. Het is niet voor niets dat je geregeld een voertuig met reclame voorbij ziet rijden. Hieronder hebben wij de meest belangrijk voordelen van voertuigreclame voor je op een rij gezet.

Verschillende contactmomenten

Voertuigreclame heeft veel meer contactmomenten dan de meeste vormen van reclame. Afhankelijk van hoeveel je rijdt met het voertuig heb je verschillende contactmoment met jouw toekomstige klanten.

File is een feestje

Meestal balen we van file, maar met reclame op je voertuig wordt het ineens een stuk leuker. De andere weggebruikers staan ook te wachten en kun uitgebreid de reclame op jouw auto bestuderen.

Professionele uitstraling

Naast dat voertuigreclame een goede manier is om meer naamsbekendheid op te bouwen, zorgt het ook voor een professionele uitstraling. Een bedrijfswagen met bestickering straalt professionaliteit uit. Dit geeft de klant een vertrouwelijk gevoel.

 

Goede investering

Zeker in vergelijking met andere vormen van reclame, zoals visitekaartjes en flyers, is dit een zeer goedkope vorm van reclame maken. Je doet eenmalig een investering en kan vervolgens jaren voort.

 

Voertuigreclame: de mogelijkheden

Reclamejobs kan ook de reclame voor op jouw voertuig verzorgen. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze uit de verschillende opties die voertuigreclame te bieden heeft.

 

Soorten voertuigen

Wij leveren zowel voertuigreclame voor op bestelbussen als personenwagen. Reclame op wagens zoals deze doet niet alleen dienst om nieuwe klanten te werven, maar ziet er ook nog eens representatief uit. Ook op twee- en driewielers kan voertuigreclame worden aanbracht. Zo is dit voor maaltijdbezorgers de ideale manier om op te vallen. In het bezit van een luchtvaartuigen en watervoertuigen? Ook deze kunnen wij van reclamebelettering voorzien.

Soorten reclame

Of je nu voor een subtiele autobelettering wilt gaan of je voertuig daadwerkelijk wilt omtoveren tot reclame uithangbord. Beide opties zijn mogelijk bij Reclamejobs. Door middel van wrapping pakken wij het voertuig letterlijk in met het gewenste design. Wil je het toch liever rustiger houden? Kies dan enkel voor belettering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stap gerust binnen bij ons reclamebureau in Oud Gastel voor een kopje koffie. Dan spreken we samen de mogelijkheden door voor voertuigreclame voor jouw bedrijf.