Afspraak maken

Over Reclamejobs

Over Reclamejobs

Reclamejobs is hét full-service reclamebureau dat bestaat uit een groep professionele signmakers. Wij zijn gevestigd in de buurt van Roosendaal en gespecialiseerd in reclame en promotie voor jouw bedrijf. Van gevelreclame tot aan stickers, bij Reclamejobs zit je goed.

 

Hoe het begon

Joël van Zimmeren, oprichter en executive director van Reclamejobs, zit inmiddels al 12 jaar in het vak van reclame en promotie. Vier jaar geleden besloot hij de stap te maken naar het ondernemen. Reclamejobs was een feit. Wat startte als een project aan de keukentafel, is inmiddels uitgegroeid tot een team professionals dat zich heeft gevestigd in een kantoorruimte in Oud Gastel (Roosendaal).

 

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar

Reclamejobs bestaat uit een gepassioneerd team professionele signmakers dat jou graag helpt bij het zichtbaar maken van jouw bedrijf. Dit doen wij door middel van het inzetten van de juiste signs. Het aanbod van Reclamejobs is uiteenlopend waardoor wij jouw bedrijf met vrijwel alles kunnen ondersteunen op het gebied van opvallende reclame en effectieve promotiemiddelen. Door jou te adviseren over de meest geschikte vormen van reclame en promotie, maak jij de juiste stappen om jouw bedrijf te laten groeien.

 

Een unieke huisstijl voor jouw bedrijf

Onderscheiden van de concurrentie doe je door op te vallen met je bedrijf. En daar helpen wij je maar al te graag bij. Onze professionals designen een unieke, herkenbare huisstijlontwerp voor jouw bedrijf. Inclusief bijbehorend professioneel drukwerk, aantrekkelijke advertenties, opvallende voertuigreclame of een eyecatcher van een logo ontwerp voor op jouw bedrijfspand. Door de ervaring en expertise van onze professionals kunnen wij deze vormen van reclame en promotie op een praktische manier aanleveren.

 

Kwaliteit staat voorop

Wij leveren alleen producten en materialen van de hoogste kwaliteit. Wij maken ons sterk voor kostenefficiënt werken. Daarom leveren wij een lange levensduur op al onze materialen. Wij willen optimaal garant staan voor jouw bedrijf. Of je nu een grote of kleine onderneming bent.

 

Kom eens langs!

Wij maken graag kennis met je om te inventariseren wat nodig is om jouw bedrijf tot een groot succes te maken. Je bent van harte welkom op ons sfeervolle kantoor aan de Rietschotten 1 in Oud Gastel. Daar genieten we van wat lekkers en kun je kennismaken met ons team.